Nyhet med Camping Key Europe!
Fri Surf Stugbredband
för 19 kr/dag

Starta och stoppa när du vill

Fri Surf för bara 19 kr/dag!

I samarbete med Camping Key Europe erbjuder vi Fri Surf precis när du behöver det. Du startar och stoppar när du vill i MittChili-appen och betalar bara 19 kr/dag. Vi tar ut en engångsavgift på 149 kr.

Ett perfekt abonnemang med Full Flexibilitet och Fri Surf för alla lovfirare, husbilsägare och campingälskare.

Beställ nedan

Stugbredband, lösningen alla vill ha!

Behöver du en mobil bredbandslösning utan bindningstid och höga månadsavgifter.

Nu har Chilimobil lösningen. Stugbredband är helt enkelt det bästa som finns på marknaden just nu för dig som har tillfälligt behov av mobilt bredband. Du betalar bara när du använder det!

Välkommen till Stugbredbandet du också!

 

Köp en Alcatel-router hos oss!

I vår webshop finns nu Alcatels Linkhub att köpa. Här får du en router som klarar av att ansluta 32 enheter av olika slag och som klarar hastigheter på 300 mbit/s. En enkel och smidig app gör det lätt att installera routern och dessutom är den riktigt snygg. Den kostar 1 495 kr inkl moms.

Om du beställer Stugbredband, så kommer du i ditt bekräftelsemejl att få en rabattkod på 500 kr som du kan använda när du köper denna router.

BeställMittChili-appen. Nu ännu bättre !

Med helt ny design, ny navigering och nya funktioner har senaste versionen av MittChili lanserats.

Här kan du lätt sköta dina abonnemang, betala fakturor, ändra betalsätt, kolla din dataförbrukning och mycket mycket mer.

Du loggar lätt in med Mobilt BankID oavsett om du använder din mobil, läsplatta eller dator. Ladda ner från appstore till mobilen.

Kolla in redan idag !

Till MittChili