Chili Mobilförsäkring
Bara 69 kr/mån!

Nu kan du försäkra vilken mobil  som helst, när som helst. En helt unik mobilförsäkring med samma pris oavsett ålder eller mobilmodell.

Teckna försäkring i appen MittChili

Nyhet!

Chilimobil lanserar försäkring.

I samarbete med Aon Sweden och Berkley Nordic har vi tagit fram en unik mobilförsäkring. Den gäller för vilken mobilmodell som helst och den bygger på att det inte spelar någon roll om det är en ny eller begagnad mobil om olyckan är framme.

En försäkring. Ett pris. Unikt för kunder till Chilimobil.

Första månaden gratis. Därefter 69 kr/månad.

Läs mer här

Försäkringsvillkor

Varför Chili mobilförsäkring?

🌶️ Täcker även efter garantitiden

🌶️ Samma månadspris oavsett mobilmodell eller ålder

🌶️ Ingen bindningstid

🌶️ Snabb skadereglering

🌶️ Gäller i hela världen

Detta omfattar försäkringen

🌶️ Stöt-, tapp- och fallskador

🌶️ Fuktskada

🌶️ Sprucken skärm, bakstycke eller kamera

🌶️ Elektriska och mekaniska fel

🌶️ Maskinskada efter garantitiden

 Om olyckan är framme…

🌶️ Du gör en skadeanmälan i MittChili och en bedömning av skadan görs

🌶️Du tar en säkerhetskopia och sparar så mycket du kan

🌶️ Vi skickar en ersättningsmobil eller så sker en reparation av din mobil, vilken du skickar in i förpackning du får från oss

🌶️ Du betalar den låga självrisken på bara 500 kronor

🌶️ Klart!

Vem kan teckna en försäkring?

När vi nu lanserar denna försäkring, så kommer den initialt att erbjudas till de kunder som har mobilabonnemang hos Chilimobil. Du som är kund kan teckna flera försäkringar om ni vill försäkra fler mobiler inom familjen. Försäkringen tecknas i MittChili där även test av mobilen görs för att säkerställa mobilen status och ”hälsoläge”. På sikt kommer försäkringen också att erbjudas kunder som inte har mobilabonnemang hos Chilimobil.

Logga in på MittChili och teckna din försäkring!

Beställ i MittChili


Alltid Fri Surf, enkelt och ärligt.

Det är enkelt, Alltid Fri Surf till folket med slopade surfpotter och full flexibilitet.  Vi har inte bindningstider eller dolda avgifter och max en månads uppsägningstid till Sveriges bästa priser på Fri Surf. Givetvis ingår obegränsade samtal, sms och mms i ditt fasta pris. Det du vill ändra kan du ändra direkt när du vill det.

Chilimobil är operatören som inte ägnar sig åt påträngande försäljning, långa bindningstider, höga priser eller dålig Kundservice. Vi är helt fristående från de stora operatörerna och utmanar svenska mobilanvändares förväntningar om en 100% digital, prisvär, flexibel och ärlig operatör.

Beställ

En kundservice som gillar kunder.

Tillgänglighet – Vi är tillgängliga så mycket som det bara går för att ge dig allra bästa service. Vi har bemannad chatt 8-17 alla vardagar. På kvällar och helger tar vi emot ärenden via mejl och messenger och hjälper så klart dig som har akuta frågor och ärenden.

Kundservice – Vi vill att du ska vara supernöjd. Inget annat är viktigt. Vi erbjuder dig vår kunskap och känsla för god service.

Kontakta oss


Chilimobils nät täcker 98,9% av Sveriges befolkning.

Chilimobil använder 3:s nät i Sverige som lämpar sig otroligt bra för just streaming av data. 3:s nät har 2022 i analysföretagets Tutela:s oberoende test ”Sweden State of mobile experience” fått högsta betyg i ”Excellent Consistent Quality” tillsammans med Telia och tog själv första platsen i ”Video streaming experience” som visar förmågan att streama mobildata snabbt och högupplöst.Chilimobil har idag 3G och 4G samt VoLTE aktivt.  5G och Wifi-samtal finns i planerna för 2023.

Täckningskarta


Chili Kompisar, nolla din mobilräkning.

Rekommendera Chilimobil till andra som du känner. Det kan löna sig, både du och kompisen får inte mindre än 20 kr rabatt per månad för varje värvad kompis. Har du många kompisar betalar du till slut 0 kr per månad. Det är en bra Deal!

Läs mer


MittChili-appen. Nu ännu bättre !

Med helt ny design, ny navigering och nya funktioner har senaste versionen av MittChili lanserats.

Här kan du lätt sköta dina abonnemang, betala fakturor, ändra betalsätt, kolla din dataförbrukning och mycket mycket mer.

Du loggar lätt in med Mobilt BankID oavsett om du använder din mobil, läsplatta eller dator.

MittChili

Vem älskar inte en ännu bättre Deal. Viaplay Film & Serier ingår.

Vi jobbar hårt för att ta fram riktigt bra deals till våra kunder. Just nu har vi fixat så att du får 3 kostnadsfria månader med Viaplay* Film & Serier om man har ett Chilimobil abonnemang.
*efter 3 månader fortsätter du betala endast 74,50 kr/mån.

Läs mer

 


Chili Full Flexibilitet

Chilimobil är den flexibla operatören på riktigt.

Hos oss kan du byta abonnemang när du vill och efter behov utan bindningstid. Behöver du pausa ditt abonnemang så kan du göra det upp till 12 månader i MittChili.

Du har max 1 månads uppsägningstid beroende på när i månaden du avslutar ditt abonnemang och dessutom 14 dagars ångerrätt om det inte skulle fungera bra för dig.

Välkommen att testa oss!

Beställ här

Vad säger kunderna

”Är väldigt nöjd med att ha bytt till Chilimobil. Bättre täckning än den tidigare operatören, bra support och prisvärd! ”          /Linda

”Måste säga att ni har den bästa servicen av alla bolag” /Karl.

”Vill bara säga att jag är supernöjd  med den iPhone 7 Reloved som jag köpte hos er. Telefonen är superbra och ser ut som ny!”  Anna.

”Jag e supernöjd med er  och tänker fortsätta vara kund och er täckning är såååå mycket bättre än den operatör jag hade innan, har redan rekommenderat er till 7 andra /Stephanie