Hur vi tänker kring hållbarhet

Vi tror på framtiden – och jobbar för morgondagen!

Att tänka långsiktigt och hållbart ligger i vårt DNA. Det är något vi tror på och som vi kommer arbeta aktivt med framöver. Vi som arbetar på Chilimobil delar denna vision – kan vi göra det enklare för våra kunder, kan vi hjälpa dem att utvecklas och bli mer digitala. Hur påverkar detta vår miljö och framtid?

Vi inser att listan på allt det som vi vill göra är lång. Men vi måste börja någonstans. Vi har börjat gräva där vi står och tillsammans med våra partners så har vi påbörjat vår gemensamma resa för en bättre miljö.

  1. Vi har inga pappersfakturor
  2. Vi samarbetar med våra partners och kollegor via videomöten
  3. Vi reser ytterst sällan
  4. Vi lanserar Chili Reloved®, mobiler som kan älskas igen.

iPhones som kan älskas igen

Bra för jorden. Bra för plånboken.

32 GB

Chili Reloved®

iPhone 7

1 795 kr

Älska mig igen!
KÖP Läs mer

64 GB

Chili Reloved®

iPhone 8

2 995 kr

Älska mig igen!
KÖP Läs mer

64 GB

Chili Reloved®

iPhone X

4 495 kr

Älska mig igen!
KÖP Läs mer


Vi vill göra det enklare för dig och kommunicera med dina vänner, familj och arbetskollegor. Därför har vi valt och samarbeta med Whereby som har en perfekt videotjänst där du enkelt kan skapa ett videorum och möten nästan precis som vanligt.

Läs mer

Lika barn leka bäst?

För oss blev Glesys det självklara valet när vi letade efter en hostingpartner. Innovation och mod är något som vi uppskattar i en samarbetspartner.

Att ta vara på den värme som blir i en datahall och göra den som fjärrvärme till lägenheter och hus. Det är att tänka och agera hållbart. Sådant gillar vi!

Läs mer om Glesys fjärrvärmeprojekt