Surfa säkert med NordVPN

– TVÅ fria månader!

Tillsammans med marknadens ledande leverantör av säkra uppkopplingar ger vi dig möjligheten att vara säker online. NordVPN upptäcker skadlig programvara, skyddar lösenord och filer, blockerar annonser och mycket mer.

Skaffar du abonnemang hos oss får du testa helt kostnadsfritt i två månader. Därefter endast 79 kr/mån.

Vad är ett VPN?

VPN står för “virtuella privata nätverk”. Det är en tjänst som ger dig säker och privat tillgång till internet. Genom att kryptera din anslutning så döljer ett VPN din IP-adress och onlineaktivitet från nyfikna ögon och håller dina data säkra från cyberbrottslingar och låter dig använda offentliga wifi-hotspots på ett säkert sätt.

Surfa säkert med andra ord!

Varför NordVPN?

  1. NordVPN är marknadens ledande leverantör
  2. Global täckning 
  3. Använd NordVPN på flera enheter
  4. Snabbaste VPN:et på marknaden
  5. Alltid dedikerad IP-adressNordVPN – Det bästa av allt!

När endast det bästa är gott nog, så finner du också följande funktioner hos NordVPN.

  1. Dark Web Monitoring – Få omedelbara varningar när NordVPN upptäcker att dina konton äventyras
  2. Meshnet – Skapa ditt eget privata krypterade nätverk för säker fildelning, arbete eller LAN-partyn
  3. Threat Protection – Stoppa skadlig programvara, spårare, annonser och andra vanliga internethot


Alltid Fri Surf, enkelt och ärligt.

Det är enkelt, Alltid Fri Surf till folket med slopade surfpotter och full flexibilitet.  Vi har inte bindningstider eller dolda avgifter och max en månads uppsägningstid till Sveriges bästa priser på Fri Surf. Givetvis ingår obegränsade samtal, sms och mms i ditt fasta pris.

Vi ägnar oss inte åt påträngande försäljning,  bindningstider, höga priser eller dålig Kundservice. Vi är helt fristående från de stora operatörerna och utmanar svenska mobilanvändares förväntningar om en 100% digital, prisvärd, flexibel och ärlig operatör.

En kundservice som gillar kunder.

Tillgänglighet – Vi är tillgängliga så mycket som det bara går för att ge dig allra bästa service. Vi har bemannad kundservice 8-17 alla vardagar. På kvällar och helger tar vi emot ärenden via mejl och messenger och hjälper så klart dig som har akuta frågor och ärenden.

Kundservice – Vi vill att du ska vara supernöjd. Inget annat är viktigt. Vi erbjuder dig vår kunskap och känsla för god service.

 

Chilimobils nät täcker 98,9% av Sveriges befolkning.

Chilimobil använder 3:s nät i Sverige som lämpar sig otroligt bra för just streaming av data. 3:s nät har 2022 i analysföretagets Tutela:s oberoende test ”Sweden State of mobile experience” fått högsta betyg i ”Excellent Consistent Quality” tillsammans med Telia och tog själv första platsen i ”Video streaming experience” som visar förmågan att streama mobildata snabbt och högupplöst.Chilimobil har idag 3G och 4G samt VoLTE aktivt.  5G och Wifi-samtal finns i planerna för 2023.

Täckningskarta

 

Chili Kompisar, nolla din mobilräkning.

Rekommendera Chilimobil till andra som du känner. Det kan löna sig, både du och kompisen får inte mindre än 20 kr rabatt per månad för varje värvad kompis. Har du många kompisar betalar du till slut 0 kr per månad. Det är en bra Deal!

Läs mer


MittChili-appen. Nu ännu bättre !

Med helt ny design, ny navigering och nya funktioner har senaste versionen av MittChili lanserats.

Här kan du lätt sköta dina abonnemang, betala fakturor, ändra betalsätt, kolla din dataförbrukning och mycket mycket mer.

Du loggar lätt in med Mobilt BankID oavsett om du använder din mobil, läsplatta eller dator.

MittChili

Vem älskar inte en ännu bättre Deal. Viaplay Film & Serier ingår.

Vi jobbar hårt för att ta fram riktigt bra deals till våra kunder. Just nu har vi fixat så att du får 3 kostnadsfria månader med Viaplay* Film & Serier om man har ett Chilimobil abonnemang.
*efter 3 månader fortsätter du betala endast 84,50 kr/mån.

Läs mer

 
Chili Full Flexibilitet

Chilimobil är den flexibla operatören på riktigt.

Hos oss kan du byta abonnemang när du vill och efter behov utan bindningstid. Behöver du pausa ditt abonnemang så kan du göra det upp till 12 månader i MittChili.

Du har max 1 månads uppsägningstid beroende på när i månaden du avslutar ditt abonnemang och dessutom 14 dagars ångerrätt om det inte skulle fungera bra för dig.

Välkommen att testa oss!

Beställ här

Vad säger kunderna

”Är väldigt nöjd med att ha bytt till Chilimobil. Bättre täckning än den tidigare operatören, bra support och prisvärd! ”          /Linda

”Måste säga att ni har den bästa servicen av alla bolag” /Karl.

”Vill bara säga att jag är supernöjd  med den iPhone 7 Reloved som jag köpte hos er. Telefonen är superbra och ser ut som ny!”  Anna.

”Jag e supernöjd med er  och tänker fortsätta vara kund och er täckning är såååå mycket bättre än den operatör jag hade innan, har redan rekommenderat er till 7 andra /Stephanie