Vi brinner för att göra skillnad

Vår dröm är att med enkla medel ge bra förutsättningar och erbjudanden för att du som kund skall kunna leva ditt digitala liv så smidigt, bekymmersfritt och prisvärt som möjligt. Våra liv finns ju mer eller mindre i mobilen.

Vi har verkligen inga miljarder i plånboken, men vi har en rejäl portion av övertygelse att vi kan skapa något bra för våra kunder som behöver mycket data och surf, gillar enkelhet, har överseende med att vi inte är perfekta, ännu, och som kan tänka sig att ge oss feedback för att hjälpa oss att bli bättre. Krångligare än så är inte vår idé.

Inom Chilimobil finns en gedigen bakgrund inom telecom, vilket gör att vi tror att vi har mycket att tillföra och att också vara en aktör som driver utveckling, agerar snabbt och upplevs som personliga i vårt möte med de kunder som vill in i värmen hos Chili. Bäst när det gäller kundupplevelse helt enkelt.

När du tar en kontakt med oss, så möts du inte av en opersonlig ingång i ett stort svart hål. Du kommer till någon av oss som jobbar här.

Välkommen !

Suzanne


Lejla


Vivi


Hans


Fredrik