Chilimobil – Sveriges nya mobiloperatör

Hastighetsguide

Chilimobil väljer som första operatör i Sverige att ta bort alla surfpotter för gott på alla abonnemang. Kvar blir ”Alltid Fri Surf”. Detta betyder att du aldrig mer behöver spara, dela, skicka eller fylla på surf. Du väljer bara hastighet.

Här nedan ger vi dig en guidning i vad olika hastigheter passar till och vad du kan förvänta dig att uppleva i de olika hastighetsnivåerna. Hos oss kan du alltid upp- eller nedgradera dig i hastighet när du själv vill. Om du önskar att köra ”Full Fart” över en dag, en helg eller en vecka, så löser du det smidigt i appen MittChili. Viktigt att känna till är att hastigheterna inte är garanterad hastighet utan anger den maxhastighet som mobilnätet kan ge dig vid det aktuella tillfället.

 

Fri Surf – 1 Mbit/s

3G/4G/5G – Räcker finfint till vanlig surf, bank, e-post, shopping samt kolla Facebook och Instagram. Rekommenderas till dig som utför ärenden, betalningar, surfar, handlar och betalar med mobilen.

 

Fri Surf – 10 Mbit/s

3G/4G/5G – Perfekt val för dig som använder din mobil till det mesta. Här fungerar även streaming till mobilen, surf och facetime. Rekommenderas till dig som har livet i mobilen och som inte behöver streama högupplöst eller ladda stora bilder.

 

Fri Surf – 100 Mbit/s

4G/5G – Tro oss, 100 Mbit räcker till allt du behöver och mer därtill. Rekommenderas till dig som surfar mycket och använder mobilen till flera saker samtidigt, streamar och behöver dela din surf mellan olika enheter.

 

Fri Surf Viaplay – 100 Mbit/s

4G/5G – Mest surf och värde för pengarna! Fri Surf i hög hastighet och Viaplay ingår alltid i priset. Full streaming där 100 Mbit/s räcker till allt du behöver i mobilen, datorn och mer därtill. Rekommenderas om du laddar stora filer, streamar mycket film/tv, spelar online och delar surf till flera enheter.

 

Fri Surf – Full Fart

4G/5G – Absolut högsta hastigheten som du kan få i 4G- och 5G-nätet. För den kräsne och den som behöver mycket kapacitet i mobilnätet för att använda avancerade spel, titta på 4K HDTV eller laddar mycket stora filer.

 

Vad betyder hastighet”Upp till” Mbit/s

Hastighet över Internet räknas i Mbit/s och mobilnätet försöker alltid att leverera upp till den hastighet du har beställt. Hastigheten påverkas dock av:

– Plats/täckning där du befinner dig tex inomhus/utomhus. Kolla gärna täckningskartan.

– Belastning av nätet överlag samt av antalet samtidiga användare mot den mast du är uppkopplad.

– Vilken mobil/antenn du har  Äldre modeller fungerar generellt sämre.

– Tjänsten du använder har problem.


Fixa Full Fart när du behöver!

I bland har man behov av att kunna ha den högsta hastigheten under en begränsad period. Kanske behöver du extra fart i ett dygn, över en helg eller en hel vecka. Idag har vi dessa tre olika alternativ och tidsintervaller och de gäller 24, 72 eller 168 timmar från det att du beställer ”Full Fart”. Du beställer enkelt via MittChili och betalar i förskott med kort eller swish.

Beställ i MittChili


MittChili-appen. Nu ännu bättre !

Med helt ny design, ny navigering och nya funktioner har senaste versionen av MittChili lanserats.

Här kan du lätt sköta dina abonnemang, betala fakturor, ändra betalsätt, kolla din dataförbrukning och mycket mycket mer.

Du loggar lätt in med Mobilt BankID oavsett om du använder din mobil, läsplatta eller dator.

MittChili

En kundservice som gillar kunder.

Tillgänglighet – Vi är tillgängliga så mycket som det bara går för att ge dig allra bästa service. Vi har bemannad chatt 8-17 alla vardagar. På kvällar och helger tar vi emot ärenden via mejl och messenger och hjälper så klart dig som har akuta frågor och ärenden.

Kundservice – Vi vill att du ska vara supernöjd. Inget annat är viktigt. Vi erbjuder dig vår kunskap och känsla för god service.

Kontakta oss


Vad säger kunderna

”Är väldigt nöjd med att ha bytt till Chilimobil. Bättre täckning än den tidigare operatören, bra support och prisvärd! ”          /Linda

”Måste säga att ni har den bästa servicen av alla bolag” /Karl.

”Vill bara säga att jag är supernöjd  med den iPhone 7 Reloved som jag köpte hos er. Telefonen är superbra och ser ut som ny!”  Anna.

”Jag e supernöjd med er  och tänker fortsätta vara kund och er täckning är såååå mycket bättre än den operatör jag hade innan, har redan rekommenderat er till 7 andra /Stephanie