Varför välja Chili?

Chilimobil är Sveriges nya mobiloperatör som ger dig
Fri Surf i mobilen. Låt aldrig surfen ta slut.

Fri Surf, enkelt och ärligt.

Det är enkelt, Fri Surf till folket med slopad bindningstid, dolda avgifter och max en månads uppsägningstid till ett av Sveriges bästa priser. Givetvis ingår obegränsade samtal, sms och mms i ditt fasta pris. Surfar du i utlandet, inom EU/EES så ingår det upp till 25 GB surf.

Chilimobil är operatören som vägrar lura kunderna med påträngande försäljning, höga priser eller dålig kundtjänst. Vi är fristående från de gamla operatörerna och utmanar svenska mobilanvändares förväntningar om en 100% digital, prisvärd och ärlig operatör.

Beställ

En kundservice som gillar kunder.

Tillgänglighet – Vi är tillgängliga  så mycket som det bara går för att  ge dig allra bästa service. Vi har fullbemannad chatt 8-17 alla vardagar. På kvällar och helger hjälper vi så klart dig som har akuta frågor och ärenden.

Kundservice – Vi vill att du ska vara supernöjd. Inget annat är viktigt. Vi erbjuder dig vår kunskap och känsla för god service.

Kontakta oss

Chilimobils nät täcker 98,9% av Sveriges Befolkning.

Högsta betyg i mobilnätsupplevelse enligt analysföretaget Tutela har nätoperatören Tre den bästa mobilnätsupplevelsen för sina kunder. Testet visar bland annat mobilnätens kapacitet men också förmågan att streama snabbt och högupplöst.
VoLTE och WiFi-calling (VoWiFi) kommer snart och E-sim jobbar vi hårt på att aktivera.

Täckningskarta

Chili Kompisar, nolla din mobilräkning.

Rekommendera Chili till andra som du känner! Det kan löna sig, både du och kompisen får 10 kr rabatt per månad. Har du många kompisar betalar du till slut 0 kr per månad. Det är en bra Deal!

Läs mer

Bra för Jorden, bra för plånboken.

Vi jobbar hållbart på riktigt och den resan har bara börjat. Läs mer om våra fullt återställda mobiler som kan användas och älskas igen till ett riktigt bra pris. Vi kallar det Chili Reloved®

Vårt mål är att vara en helt digital operatör och minimera allt papper och plast som Chilimobil använder. 99% av våra möten sker digitalt och våra hållbara datacenter drivs med miljömärkt el.

Läs mer

Vem älskar inte en ännu bättre Deal. Viaplay Film & Serier ingår.

Vi jobbar hårt för att ta fram riktigt bra deals till våra kunder. Just nu har vi fixat så att du får 3 kostnadsfria månader med Viaplay* Film & Serier om man har ett Chilimobil abonnemang.
*efter 3 månader fortsätter du betala 129 kr/mån

Läs mer

MittChili. När du vill ändra själv.

Chilimobil strävar efter att vara 100% digitala och faktum är du sköter det mesta själv i vår MittChili app. Här får du koll på allt du behöver.

MittChili

Vad säger kunderna

”Är väldigt nöjd med att ha bytt till Chilimobil. Bättre täckning än den tidigare operatören, bra support och prisvärd! ”          /Linda

”Måste säga att ni har den bästa servicen av alla bolag” /Karl.

”Vill bara säga att jag är supernöjd  med den iPhone 7 Reloved som jag köpte hos er. Telefonen är superbra och ser ut som ny!”  Anna.

”Jag e supernöjd med er  och tänker fortsätta vara kund och er täckning är såååå mycket bättre än den operatör jag hade innan, har redan rekommenderat er till 7 andra /Stephanie