Vi brinner för att göra skillnad

En ny mobiloperatör på den
svenska marknaden!

Välkommen till en ny, fristående och oberoende mobiloperatör som ägs av grundare, anställda och investerare med över 100 års erfarenhet av telekombranschen.

Chilimobil är operatören, som vägrar lura kunderna med påträngande försäljning, långa bindningstider, höga priser eller dålig kundtjänst. Vi är fristående från de gamla operatörerna och utmanar svenska mobilanvändares förväntningar om en 100%  digital, prisvärd och ärlig operatör.

Vi går i Tres nät och satsar på helt egen teknik och bredd när det gäller kundtjänst, self-service och tjänsteutbud. I grunden så erbjuder vi kunderna vad alla till slut behöver, Fri Surf till ett överkomligt pris.

Vi tänker långsiktigt och hållbart.

Vårt mål är att vara en helt digital operatör och minimera allt papper och plast som Chilimobil använder. 99% av våra möten sker dessutom digitalt och våra hållbara datacenter drivs med miljömärkt el.

Vi jobbar hållbart på riktigt och den resan har bara börjat med våra fullt återställda mobiler som kan användas och älskas igen till ett riktigt bra pris. Vi kallar det Chili Reloved®

 

Vi går den extra milen för våra kunder och brinner för att göra skillnad.

Vår dröm är att med enkla medel ge bra förutsättningar och erbjudanden för att du som kund skall kunna leva ditt digitala liv så smidigt, bekymmersfritt och prisvärt som möjligt. Våra liv finns ju mer eller mindre i mobilen. Vår kundtjänst agerar snabbt och är personliga i vårt möte med de kunder som redan är och vill in i värmen hos Chilimobil. Vi är bäst när det gäller kundupplevelse helt enkelt.

När du tar en kontakt med oss, så möts du inte av en opersonlig ingång i ett stort svart hål.
Du kommer till någon av oss som jobbar här.

Vi som jobbar här

Lejla

Emma

Vivi

Suzanne

Fredrik

Hans

Johan

Frida