Chilimobil – Sveriges nya mobiloperatör

Varmt välkommen till oss!

Vi är en ny, fristående och oberoende mobiloperatör som ägs av grundare, anställda och investerare med över 100 års erfarenhet av telekombranschen.

 

Chilimobil är operatören som inte ägnar sig åt påträngande försäljning, långa bindningstider, höga priser eller dålig Kundservice. Vi är helt fristående från de stora operatörerna och utmanar svenska mobilanvändares förväntningar om en 100% digital, prisvärd och ärlig operatör.

Vi går i Tres nät och satsar på helt egen teknik och bredd när det gäller Kundservice, self-service (MittChili) och utbud av tjänster.
Vårt mål är att vara en helt digital operatör och minimera allt papper och plast som Chilimobil använder. Av alla våra möten sker 99% av dem digitalt och våra hållbara datacenter drivs med miljömärkt el.

Vår dröm är att med enkla medel ge bra förutsättningar och erbjudanden för att du som kund skall kunna leva ditt digitala liv så smidigt, bekymmersfritt och prisvärt som möjligt. Våra liv finns ju mer eller mindre i mobilen. Vår Kundservice agerar snabbt och är personliga i vårt möte med de kunder som redan är och för de som vill in i värmen hos Chilimobil. Vi är bäst när det gäller kundupplevelse helt enkelt.

Vi hoppas vi får förmånen att se dig som kund hos oss. Välkommen!

Vi som jobbar här

Lejla

Alexandra

Fredrik

Hans

Christoffer & Mille