Ny mobiloperatör på svenska marknaden

Vi är en ny mobiloperatör med över hundra års erfarenhet av telekombranschen. Vi vill utmana och leda utvecklingen framåt. Hoppas ni vill vara med!

Vi vet vad kunderna vill ha – massa surf!

Därför har vi skapat ett abonnemang för dig som vill surfa på dina villkor, Chilimobil Fri Surf. Du ska inte behöva fundera på om du har tillräckligt med surf, om du ska kunna titta på den senaste youtubeklippet från din favoritinfluenser eller videosamtal med dina nära och kära. Surf ska bara finnas där. Det ska aldrig ta slut.

Vi vill tänka långsiktigt!

Vi kan inte ändra hela världen på en gång men tillsammans kan vi göra en hel del. Vi vill ha nöjda kunder som aktivt väljer att vara våra kunder. Vi tror att våra kunder gillar oss, precis lika mycket som vi gillar dem. Vi har därför inga bindningstider.

Vi har heller inga krångliga fakturor, du betalar i förväg för ditt abonnemang, precis som alla andra moderna digitala tjänster. Hos oss betalar enkelt med kort. That’s it!

Just nu har vår resa bara börjat, vi har så mycket som vi vill göra tillsammans med er. Vi är en liten uppstickare som vill skapa stor förändring. Vill du vara med?