Julkampanj!
Fri Surf – Full Fart
Bara 299 kr/mån

NordVPN och Viaplay ingår i tre månader

Snabbt, snabbare eller snabbast? – Du väljer!

 

Surfa säkert med NordVPN

– TRE fria månader!

Tillsammans med marknadens ledande leverantör av säkra uppkopplingar ger vi dig möjligheten att vara säker online. NordVPN upptäcker skadlig programvara, skyddar lösenord och filer, blockerar annonser och mycket mer.

Skaffar du abonnemang hos oss får du testa helt kostnadsfritt i tre månader. Därefter endast 79 kr/mån.

Viaplay ingår i TRE månader!

För alla våra kunder ingår Viaplay Film & serier i 3 månader. Obegränsad underhållning med filmer, serier och barninnehåll.

Efter dina fria månader erbjuds du att fortsätta med ett helt unikt erbjudande. Bara hos Chilimobil!

Erbjudandet gäller tills vidare.

Läs mer

Nyhet!

Chilimobil lanserar försäkring.

I samarbete med Aon Sweden och Berkley Nordic har vi tagit fram en unik mobilförsäkring. Den gäller för vilken mobilmodell som helst och den bygger på att det inte spelar någon roll om det är en ny eller begagnad mobil om olyckan är framme.

En försäkring. Ett pris. Unikt för kunder till Chilimobil.

Första månaden gratis. Därefter 69 kr/månad.

Läs mer här

Försäkringsvillkor
Nylansering av Chili webshop!

Vi är glada över att åter öppna webshopen med bland annat vårt koncept reloved® med återanvända mobiler samt ett brett utbud av tillbehör. När du handlar här så är det bra både för jorden och plånboken!

En komplett och fullmatad webshop helt enkelt!

 

Beställ nu!

 

 

 

Hej då surfpotter!

Som första operatör i Sverige tar vi bort alla gamla abonnemang med fasta surfpotter och ersätter dem med abonnemang där våra kunder alltid har Fri Surf. Det betyder att surfen aldrig tar slut och som kund väljer du i stället hastighet efter behov.

Hastighetsguide


Fri Surf Stugbredband för bara
19 kronor per dag!

Med Chilimobil Stugbredband får du Fri Surf precis när du behöver det. Du startar och stoppar när du vill i MittChili-appen och betalar bara 19 kr/dag. Vi tar ut en engångsavgift på 295 kr.

Ett perfekt abonnemang med Full Flexibilitet och Fri Surf för alla lovfirare, husbilsägare och campingälskare.

LÄS MER OCH BESTÄLL

Vi har sparat ett abonnemang för dig som ändå gillar surfpotter!

Vi har nyligen lanserat väldigt uppskattade abonnemangsformer baserat på hastighet, men vi har sparat ett abonnemang för dig som ändå vill ha ett abonnemang med en surfpott.

Kampanj, vad sägs om 100 GB för bara 229 kr/mån i 3 mån! (ord.pris 279 kr/mån)

Och du, det är till Sveriges bästa pris. Och Full Fart!

Beställ nu!


 

Missa inte våra årsabonnemang – Lägre pris!

Med årsabonnemang får du Fri Surf i ett helt år till bättre pris. Årsabonnemangen finns för hastigheterna 10 Mbit/s och 100 Mbit/s och kostar från 249 kr/månad, dvs 2 990 kr för ett helt år.

Obs! Förskottsbetalning gäller för våra årsabonnemang.

Beställ


MittChili-appen. Nu ännu bättre !

Med helt ny design, ny navigering och nya funktioner har senaste versionen av MittChili lanserats.

Här kan du lätt sköta dina abonnemang, betala fakturor, ändra betalsätt, kolla din dataförbrukning och mycket mycket mer.

Du loggar lätt in med Mobilt BankID oavsett om du använder din mobil, läsplatta eller dator. Ladda ner från appstore till mobilen.

Kolla in redan idag !

Till MittChili

Våra senaste artiklar

Mobiltelefonens historia – Från klumpiga apparater till smidiga smartphones

Idag är det svårt att föreställa oss världen utan en mobiltelefon, men det var verkligheten för de flesta för 50 år sedan. Det var på 1980-talet som den första bärbara mobiltelefonen introducerades, men då vägde den flera kilo. Sen dess har det varit en resa av innovation och utveckling som tagit oss från klumpiga apparater till smidiga smartphones. Så låt oss ta en resa tillbaka i tiden och se hur mobiltelefonens utveckling har sett ut genom åren! 

Så kommer din vardag påverkas av 5G

Kanske letar du efter bästa bredbandet eller mobilen för dig, men du förstår inte vad du faktiskt får efter att ha läst produktbeskrivningen? Du är inte ensam. Därför har vi nu skrivit en ordlista där vi förklarar några vanliga termer inom telekom-branschen och ger dig en djupare insikt i vad de faktiskt innebär!

Bli klokare på ditt abonnemang: Ordlista för mobil och bredband

Kanske letar du efter bästa bredbandet eller mobilen för dig, men du förstår inte vad du faktiskt får efter att ha läst produktbeskrivningen? Du är inte ensam. Därför har vi nu skrivit en ordlista där vi förklarar några vanliga termer inom telekom-branschen och ger dig en djupare insikt i vad de faktiskt innebär!