Så kommer din vardag påverkas av 5G

Ett av de mest revolutionerande teknologiska framstegen som förändrar vår vardag är övergången till 5G-nätverk. Men hur kommer det att påverka oss i vardagen egentligen? Låt oss dyka in i hur det kan underlätta livet och vilka fantastiska möjligheter det erbjuder.

Få ett smartare hem med 5G

5G gör det möjligt att förvandla ditt hem till ett intelligent och självlärande system. Genom att koppla upp dina smarta enheter till 5G-nätverket kan du enkelt styra allt från belysning till temperatur och säkerhet med hjälp av din smartphone eller röststyrning. Till exempel kan din termostat anpassa sig efter dina preferenser och spara energi, och du kan styra din övervakningskamera från telefonen så du har full kontroll över ditt hem var du än är.

Högre kvalitet på underhållning

Om du älskar underhållning i hemmet kommer du att älska 5G! Njut till 100% av den maximala upplösningen på din TV, även via Wi-Fi! Streama filmer och serier i högsta kvalitet utan att det buffrar, och njut av knivskarp bild från första sekunden.

För dig som älskar att spela online-spel kommer 5G också ge en jämnare upplevelse utan jobbiga fördröjningar som sinkar dig. Tänk dig Call of Duty Warzone utan lagg!

Lättare att jobba på distans

Nuförtiden, när många människor arbetar på distans, kommer 5G att göra distansarbetet ännu smidigare. Ladda upp och ner filer på ett ögonblick och ha högupplösta video- och ljudsamtal utan avbrott. Du kommer kunna ha online-möten med kollegor över hela världen och ändå känna som ni är i samma rum.

Få bättre koll på din hälsa

Ja, 5G kan faktiskt bidra till att du får bättre koll på din hälsa! Tack vare 5G kan du ha virtuella läkarbesök med hög kvalitet, var du än befinner dig. Och du kan koppla upp flera bärbara enheter som kan hålla koll på din hälsa exempelvis Apple Watch eller Fitbit.

5G med Chilimobil

Med 5G är framtiden i hemmet mer spännande och bekvämt än någonsin tidigare. Vi välkomnar denna nya era av uppkopplade möjligheter med öppna armar! Chilimobil använder 3:s nät i Sverige och täcker 98,9% av Sveriges befolkning. Under 2023 aktiverade vi 5G i alla våra abonnemang där 5G täckning finns. 5G generellt i Sverige ligger lite utbyggnadsmässigt efter många andra länder pga förseningar orsakade av förseningar av tilldelningar av licenser mm. Men redan nu finns bra 5G täckning i många av de större städerna och vår nätleverantör 3 satsar och investerar mycket i utbyggnaden så kolla gärna länken nedan.

Se alla våra mobilabonnemang här!

Läs mer vad vår nätleverantör Tre säger om 5G framåt.