Ladda för en streamingsommar – Här är sommarens hetaste filmer och serier

Sommar och sol, gratis streaming och hög mysfaktor. Finns det något bättre? Sommaren är den bästa tiden att koppla bort alla måsten och koppla av till max! Nu kan du dessutom njuta av riktigt bra underhållning under tiden, för som kund i Chilimobil får du 3 månader gratis Viaplay så du kan se gratis film och serier hela sommaren!

Så låt oss se vad som finns att se på Viaplay i sommar! Vi tipsar om några populära nya releaser, gamla goda klassiker och flera andra favoriter.

Sommarens bästa serier

Ibland behöver man bara skratta hejdlöst åt dumma skämt och klumpiga kommentarer i en tramsig komediserie. Andra gånger vill man fängslas av spännande handlingsförlopp och gripande känslor i en dramaserie. Vilken tur att Viaplay har något för alla humör och smaker!

När du känner för ett skrattmaraton kan du kolla på alla 9 säsonger av The Office eller alla 26 säsonger av South Park! Där finns även ett par avsnitt av Mr. Bean som aldrig går ur tiden, eller nyare komediserier som Suburgatory eller Young Rock som handlar om Dwayne Johnsons liv.

Du som hellre vill se en serie som är så bra att du bara måste klicka på ”se nästa avsnitt” direkt, har många att välja mellan. Om du vill ha dramatik men samtidigt lite girlpower finns The Handmaid’s Tale, The Good Wife och Madam Secretary. Och för dig som älskar drama på sjukhus finns Chicago Med och The Good Doctor för att nämna några.

Eller varför inte svalka dig med en riktigt isande nagelbitare i form av en kriminalserie. På Viaplay finns de nordiska kriminalserierna Heder, Det som göms i snö, Fenris, Huss och Elvira (och många fler!). Är det något vi är riktigt bra på här i Norden, så är det bra krim!

Och sist men inte minst vill vi också tipsa om några saftiga realityserier! Där finns bland annat Below Deck, Real Housewives, Master Chef eller den alltid lika intressanta Lyxfällan! Du hittar också flera true crime serier som exempelvis Svenska fall, Efterlyst och I huvudet på en mördare.

Glöm bort omvärlden med en grym film

Att trycka på play och försvinna in i annan värld för en stund är riktigt häftigt. På Viaplay just nu hittar du alla Hobbit-filmer, hela Fast & Furious-samlingen, och alla John Wick-filmer.

Välj mellan storfilmer, gamla godingar, dokumentärer och skrattfester. Bjud över tjejerna för en tjejkväll med goda snacks och roliga filmer som Mean Girls, Legally blonde eller She’s the man.

Skratta tills kinderna värker till We are the Millers och 21 Jump Street, eller beundra actionhjältar i Top Gun eller The Bourne Legacy.

För dig som vill ha det allra senaste finns också nyheter som The Woman King, Där kräftorna sjunger, Bullet Train eller Spider-man: No way home.

Din streamingsommar – ditt val

Det finns såklart massvis av fler filmer och serier utöver de vi nämnt här i artikeln. Så in och claima dina 3 gratis månader av serier och film, sen är det bara att välja och vraka.

Är du befintlig Chilimobil-kund kan du enkelt aktivera dina 3 gratismånader i MittChili.

Är du ännu inte Chilimobil-kund? Ta en titt bland våra Fri Surf-abonnemang och beställ ett idag. En streamingsommar väntar!