Chili Kompisar

Värva dina kompisar till Chilimobil och nolla din mobilräkning!

 

Både Du och din kompis får inte mindre än 20 kronor per mån i rabatt. VARJE MÅNAD!

Vad är Chili Kompisar

Chili Kompisar är ett program för dig som är kund där du kan rekommendera Chilimobil till andra du känner. Det kan löna sig, när kompisen blir kund får ni båda rabatt varje månad på mobilräkningen så länge kompisen och du är kund.

En deal som blir bättre och bättre

Fixa superrabatt varje månad eller till och med nolla din egen mobilräkning. Ja, det är möjligt med Chili Kompisar.

För varje kompis du värvar som blir kund får både du och och kompisen 20 kr rabatt/mån så länge kompisen är kund.

Har du många kompisar betalar du till slut 0 kr per månad. Det är en bra deal!

Hur gör man

Det är superlätt. Chilikompisar fungerar för alla Chilimobils privatkunder. Du rekommenderar din kompis att fixa ett abonnemang hos Chilimobil, det enda kompisen gör är att ange ditt mobilnummer vid beställningen. Vips så har ni båda två rabatten varje månad! Givetvis kan kompisen också värva sina kompisar sen och fixa egen rabatt.

Du har koll på allt i MittChili

I MittChili har du koll på allt. Där ser du vilka kompisar du har och hur mycket rabatt du får varje månad. Skulle kompisen glömma det här med rabatten är det möjligt för kompisen att efterregistera ditt nummer i upp till 30 dgr så att rabatten dyker upp!

MittChili

När du har ett privatabonnemang (mobilt eller mobilt bredband) hos Chilimobil kan du i MittChili värva kompisar till att också börja använda Chilimobil. För varje kompis som köper ett abonnemang får både du och kompisen rabatt varje månad så länge ni båda har Chilimobil.

Chilikompisar fungerar även med Årsabonnemang men lite annorlunda med din kompisrabatt. Eftersom årsabonnemanget är förbetalt och inte har ett månadspris så samlar du alla dina kompisrabatter du får i en ”pott” som du har tillgodo. Tillgodohavandet används direkt på andra köp du t.ex ett köp av extra surf (top-up) eller utlandssamtal. Gör du inga övriga köp så samlas potten tills den dag då årsabonnemanget löper ut. Då används potten automatiskt som rabatt på ditt nästa köp av t.ex ett nytt årsabonnemang eller  månadsabonnemang.

Observera att rabatten/potten bara kan användas till att köpa/beställa Chilimobils telefoni-tjänster. Den gäller t.ex. inte på hårdvara eller/och  kan inte betalas inte ut i kronor.

 

Kan kompisen också lägga till kompisar?
När din kompis börjat använda Chilimobil kan kompisen såklart själv värva kompisar och också själv få ännu billigare surfabonnemang.

 

Chilikompisar och familj
Tyvärr kan man inte värva varandra i samma familj om man bara har ett kundkonto. Däremot alla andra kompisar går finfint, så familjen tjänar på det ändå till slut.

Rabatten är 20 kr/mån för dig per kompis och 20kr/mån för kompisen.
Du kan sedan lägga till hur många kompisar man vill så att man i praktiken kan nolla sin egen månadskostnad. Det stämmer, du kan alltså fixa 0 kr/mån för ett fastpris abonnemang.

Chilikompisar fungerar för alla Chilimobils privatkunder. I MittChili under ”Chili kompisar” hittar du alla instruktioner och information om hur du tipsar kompisar och hur kompisen ska göra. Här ser du även vilka kompisar du har värvat och hur mycket rabatt du har fixat. Det är enkelt, kompisen anger bara ditt mobilnummer vid sin beställning av abonnemang (det finns en ruta för det) sedan är det klart.

Inga problem, i MittChili kan en kompis som blivit värvad efterregistera rabatten med sin kompis(värvades) mobilnummer Du rabatten kan efterregisteras upp till 30 dagar efter att du blev kund.