Nät- och driftinformation

I dagens samhälle kan vi i princip inte leva utan fungerande kommunikation. Därför är det av största vikt för oss att vi snabbt och tydligt delger eventuella störningar till våra kunder, så att det finns en kännedom om dessa och att du som kund därmed har något att förhålla sig till om problem skulle uppstå.

Vi har här nedan valt att redovisa större störningar i nätet, vilka påverkar större kundgrupper. Har du problem med störning som du inte finner i vår redovisning nedan, så kan du alltid höra av dig till oss, så kan vi mer i detalj titta på vad som orsakar en eventuell störning för just dig. Du når oss via vår chat eller med mejl till kundservice@chilimobil.se.

Senaste information

AKTUELLA DRIFTSTÖRNINGAR
Just nu har vi inga rapporterade driftstörningar.

VIKTIG INFO
Det är vanligt att det sprids virus via sms/mms från antingen främmande avsändare eller från kontakter som du redan känner till. Om du får sms eller mms med en avsändare som du inte känner igen eller med en rubrik som du känner dig osäker på, så skall du vare sig klicka på sms:et eller klicka på någon bifogad länk. Resultatet kan bli att din mobil blir infekterad av virus och i sin tur börjar sända mass-sms till de nummer du har i din kontaktbok. Vi har aktiverat spärrar som gör att vi skyddar ditt abonnemang från att sända för många sms/mms och vi kommer att ta kontakt med kunder där vi kan se en ökad volym av skickade sms/mms. Har du frågor kring detta, så är du välkommen att kontakta oss på mejl, kundservice@chilimobil.se.

PLANERADE NÄTARBETEN
Finns beskrivna på Tres sida för driftinformation: https://www.tre.se/privat/kundservice/tackning/driftinformation

 

Om du upplever problem, så hjälper vi dig gärna via chat, messenger eller mejl till kundservice@chilimobil.se.