Nät- och driftinformation

I dagens samhälle kan vi i princip inte leva utan fungerande kommunikation. Därför är det av största vikt för oss att vi snabbt och tydligt delger eventuella störningar till våra kunder, så att det finns en kännedom om dessa och att du som kund därmed har något att förhålla sig till om problem skulle uppstå.

Vi har här nedan valt att redovisa större störningar i nätet, vilka påverkar större kundgrupper. Har du problem med störning som du inte finner i vår redovisning nedan, så kan du alltid höra av dig till oss, så kan vi mer i detalj titta på vad som orsakar en eventuell störning för just dig. Du når oss via vår chat eller med mejl till kundservice@chilimobil.se.

Senaste information

Aktuellt just nu

Bekräftelse på beställda abonnemang: Just nu har vi problem med att skicka ut mejlbekräftelser efter lagd beställning. Dock får du en bekräftelse på din skärm (pc/laptop/platta/mobil) när du har beställt. Vi skickar manuellt ut bekräftelser, men det sker inte i direkt anslutning till beställningen. Tag gärna kontakt med oss på kundservice@chilimobil.se om du har några frågor kring detta och din beställning.

Driftstörningar i mobilnätet: Inga kända nätstörningar just nu.

Planerade nätarbeten: Finns beskrivna på Tres sida för driftinformation: https://www.tre.se/privat/kundservice/tackning/driftinformation

Om du upplever problem, så hjälper vi dig gärna via chat, messenger eller mejl till kundservice@chilimobil.se.