Nolla din mobilräkning!

Värva dina kompisar till Chilimobil.
Nolla din egen mobilräkning med 20 kr per kompis.

Varje månad. Nu dessutom EN FRI MÅNADSAVGIFT!

Vad är Chili Kompisar

Chili Kompisar är ett program för dig som är kund där du kan rekommendera Chilimobil till andra du känner. Det kan löna sig, när kompisen blir kund får ni båda rabatt varje månad på mobilräkningen så länge kompisen och du är kund.

Hurra! Nu fungerar även Chili Kompisar för kunder med Chilimobil Årsabonnemang! Läs mer om hur det fungerar för årsabonnemangskunder i FAQ:n.

Dubbelchans! Noll kronor* i mobilräkning och vinn en iPhone 12 med Chili Kompisar

Hur vinner jag? Jo, genom att vara en av de tre snabbaste till att värva minst 15 kompisar till Chilimobil under tävlingsperioden. De tre första som fått ihop 15 kompisar som också har Chilimobil får förutom 150 kr rabatt/månad på sitt abonnemang ett fint pris i form av en iPhone 12, 64 GB. Beroende på vilket abonnemang du har så kan du förstås fortsätta värva kompisar för ännu lägre månadskostnad.

 

 

 

Tävla och vinn en iPhone 12

 

 

Hur går det för er i tävlingen?

Än så länge är det många som deltar, men alla har fortfarande en chans och vinna. Ledaren Marre R har hittills lyckas värva fem kompisar till Chilimobil. Det gör att hon får -40 kr varje månad så länge hennes kompisar är är kvar hos oss.

Vi kör tävlingen fram till årsskiftet, så passa på! Ni har inte bara chansen och vinna en ny iPhone 12, ni får också billigare månadsavgift!

Tävlingsvillkor

Tävlingsuppgiften går ut på att rekommendera Chilimobil till andra personer och värva ”kompisar” genom att få dem att teckna ett abonnemang hos Chilimobil. När en ”kompis” blir kund kan denna registrera kompisrabatt som faller ut till både värvaren och kompisen och värvaren är då med i tävlingen. De tre första som har fått med 15 kompisar* som fortfarande är kunder hos Chilimobil när tävlingen är slut vinner priset. Observera att alla värvare får 10 kr/rabatt per värvad kompis som alltid gäller oavsett tävlingen, så alla vinner något 🙂

 

Tävlingen gäller alla nya och befintliga kunder hos Chilimobil som har minst ett aktivt abonnemang** hos Chilimobil.

 

Tävlingsperiod är mellan den 11 dec 2020 –  31 augusti 2021.

 

Tävlingsresultat. Vinnarna av tävlingen kontrolleras och informeras mellan den 3-5 Juni och baseras på de kunder som först lyckades med prestationen att få 15 kompisar registrerade under tävlingsperioden som fortfarande är kunder i Chilimobils system dagen då tävlingen är slut. Resultatet publiceras även på chilimobil.se samt Facebooksida och Instagram. Under Tävlingsperioden kan du alltid kontrollera din rabatt och hur många kompisar du har i MittChili.

 

Priset är en iPhone 12 64 GB i tillgänglig färg. Det finns totalt 3 st iPhone 12 64 GB att vinna. Värde ca (9 995 kr/st). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Har du frågor skicka ett mejl till: tavling@chilimobil.se

 

*15 kompisar ger värvaren 150 kr/mån i rabatt. Som exempel har en kund abonnemanget 6 GB för 149 kr och då har man nollat sin mobilräkning med 15 kompisar. Det finns ingenting som hindrar dig att värva ännu fler kompisar och få ännu mer i rabatt om du har ett dyrare abonnemang.

**Tävlingen kan ej kombineras med Chilimobil Årsabonnemang eller med abonnemang inom samma familj (kundnummer).

Skaffa Chiliabonnemang först

 

En deal som blir bättre och bättre

Fixa superrabatt varje månad eller till och med nolla din egen mobilräkning. Ja, det är möjligt med Chilikompisar. För varje kompis du värvar som blir kund får både du och och kompisen 20 kr rabatt/mån så länge kompisen är kund.
Har du många kompisar betalar du till slut 0 kr per månad. Det är en bra deal!

Hur gör man

Det är superlätt. Chilikompisar fungerar för alla Chilimobils privatkunder. Du rekommenderar din kompis att fixa ett abonnemang hos Chilimobil, det enda kompisen gör är att ange ditt mobilnummer vid beställningen. Vips så har ni båda två rabatten varje månad! Givetvis kan kompisen också värva sina kompisar sen och fixa egen rabatt.

Du har koll på allt i MittChili

I MittChili har du koll på allt. Där ser du vilka kompisar du har och hur mycket rabatt du får varje månad. Skulle kompisen glömma det här med rabatten är det möjligt för kompisen att efterregistera ditt nummer i upp till 30 dagar så att rabatten dyker upp!

MittChili

När du har ett privatabonnemang (mobilt eller mobilt bredband) hos Chilimobil kan du i MittChili värva kompisar till att också börja använda Chilimobil. För varje kompis som köper ett abonnemang får både du och kompisen rabatt varje månad så länge ni båda har Chilimobil.

Chili Kompisar fungerar även med Årsabonnemang men lite annorlunda med din kompisrabatt. Eftersom årsabonnemanget är förbetalt och inte har ett månadspris så samlar du alla dina kompisrabatter du får i en ”pott” som du har tillgodo. Tillgodohavandet används direkt på andra köp du t.ex ett köp av extra surf (top-up) eller utlandssamtal. Gör du inga övriga köp så samlas potten tills den dag då årsabonnemanget löper ut. Då används potten automatiskt som rabatt på ditt nästa köp av t.ex ett nytt årsabonnemang eller  månadsabonnemang.

 

Observera att rabatten/potten bara kan användas till att köpa/beställa Chilimobil telefoni-tjänster. Den gäller t.ex. inte på hårdvara eller/och  kan inte betalas inte ut i kronor.

 

Kan kompisen också lägga till kompisar?
När din kompis börjat använda Chilimobil kan kompisen såklart själv värva kompisar och också själv få ännu billigare surfabonnemang.

 

Chilikompisar och familj
Tyvärr kan man inte värva varandra i samma familj om man bara har ett kundkonto. Däremot alla andra kompisar går finfint, så familjen tjänar på det ändå till slut.

Rabatten är normalt 10 kr/månad för dig per kompis och 10kr/månad för din kompis.

Mellan 17 maj till den 31 augusti ger vi hela 20 kr/mån i rabatt per kompis. Bra deal !

Du kan sedan lägga till hur många kompisar man vill så att man i praktiken kan nolla sin egen månadskostnad. Det stämmer, du kan alltså fixa 0kr/mån för ett fastpris abonnemang.

 

Chilikompisar fungerar för alla Chilimobils privatkunder. I MittChili under ”Chili kompisar” hittar du alla instruktioner och information om hur du tipsar kompisar och hur kompisen ska göra. Här ser du även vilka kompisar du har värvat och hur mycket rabatt du har fixat. Det är enkelt, kompisen anger bara ditt mobilnummer vid sin beställning av abonnemang (det finns en ruta för det) sedan är det klart.

Inga problem, i MittChili kan en kompis som blivit värvad efterregistera rabatten med sin kompis (värvades) mobilnummer.

Du kan efterregistrera rabatten upp till 30 dagar efter att du blev kund.