Chilimobil Kompistävling

Värva kompisar – vinn en Samsung-telefon!​


Vad är Chili Kompisar?

Chili Kompisar är ett program för dig som är kund där du kan rekommendera Chilimobil till andra du känner. Det kan löna sig, när kompisen blir kund får ni båda rabatt varje månad på mobilräkningen så länge kompisen och du är kund.

 

Vinn en Samsung Galaxy S23 med Chili Kompisar

Välkommen att delta i Chilimobils värva-kompisar-tävling! Det är dags att sprida glädje och dela förmånerna med dina vänner och familj. Mellan 16 november och 31 januari har du chansen att vinna fantastiska priser genom att vässa dina värvningsförmågor. Vi presenterar stolt vår tävling där du kan vara med och tävla om en glänsande Samsung-telefon!​

Så här funkar det

– Logga in på ditt MittChili-konto.​

– Värva så många Chilikompisar som möjligt via din MittChili-sida.​

– Den som värvat flest Chilikompisar vid tävlingens slut vinner den eftertraktade Samsung-telefonen!​

– Men vänta, det finns mer! Förutom huvudpriset kommer vi att belöna våra duktiga deltagare på plats 2-5 med snygga Chilimobil-hoodies som kommer göra att du glänser på stan.​

Så varför vänta? Kom igång redan idag!

Skaffa Chiliabonnemang först

 

Du har koll på allt i MittChili

I MittChili har du koll på allt. Där ser du vilka kompisar du har och hur mycket rabatt du får varje månad. Skulle kompisen glömma det här med rabatten är det möjligt för kompisen att efterregistera ditt nummer i upp till 30 dagar så att rabatten dyker upp!

MittChili

Tävlingsvillkor

Tävlingsuppgiften går ut på att rekommendera Chilimobil till andra personer och värva ”kompisar” genom att de tecknar ett abonnemang hos Chilimobil. När en ”kompis” blir kund kan denna registrera kompisrabatt som faller ut till både värvaren och kompisen. Du som värvare är då med i tävlingen. Den som har flest värvade ”kompisar” som fortfarande är kunder hos Chilimobil vid tävlingens sista dag vinner priset*.

Tävlingen gäller alla nya och befintliga kunder hos Chilimobil som har minst ett aktivt abonnemang hos Chilimobil. ​Du värvar kunder genom att logga in på Mitt Chili.​

Tävlingsperiod är mellan den 16 november 2023 –  31 januari 2024.

Tävlingsresultat. Vinnarna av tävlingen kontrolleras och informeras i början på februari, och baseras på de kunder som har flest värvade kompisar – som fortfarande är kunder i Chilimobils system – dagen då tävlingen är slut. Resultatet publiceras även på chilimobil.se samt Facebooksida och Instagram. Under tävlingsperioden kan du alltid kontrollera din rabatt och hur många kompisar du har i MittChili. ​

Första pris är en Samsung Galaxy S23 i tillgänglig färg. Pris 2-5 är Chilimobil-hoodies. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Har du frågor maila: tavling@chilimobil.se

*Minst antal kompisar för att vara med och tävla är 5 stycken​

När du har ett privatabonnemang (mobilt eller mobilt bredband) hos Chilimobil kan du i MittChili värva kompisar till att också börja använda Chilimobil. För varje kompis som köper ett abonnemang får både du och kompisen rabatt varje månad så länge ni båda har Chilimobil.

Chili Kompisar fungerar även med Årsabonnemang men lite annorlunda med din kompisrabatt. Eftersom årsabonnemanget är förbetalt och inte har ett månadspris så samlar du alla dina kompisrabatter du får i en ”pott” som du har tillgodo. Tillgodohavandet används direkt på andra köp du t.ex ett köp av extra surf (top-up) eller utlandssamtal. Gör du inga övriga köp så samlas potten tills den dag då årsabonnemanget löper ut. Då används potten automatiskt som rabatt på ditt nästa köp av t.ex ett nytt årsabonnemang eller månadsabonnemang.

 

Observera att rabatten/potten bara kan användas till att köpa/beställa Chilimobil telefoni-tjänster. Den gäller t.ex. inte på hårdvara eller/och  kan inte betalas inte ut i kronor.

 

Kan kompisen också lägga till kompisar?
När din kompis börjat använda Chilimobil kan kompisen såklart själv värva kompisar och också själv få ännu billigare surfabonnemang.

 

Chilikompisar och familj
Tyvärr kan man inte värva varandra i samma familj om man bara har ett kundkonto. Däremot alla andra kompisar går finfint, så familjen tjänar på det ändå till slut.

Rabatten är 20 kr/mån för dig per kompis och 20kr/mån för kompisen.

Du kan sedan lägga till hur många kompisar man vill så att man i praktiken kan nolla sin egen månadskostnad. Det stämmer, du kan alltså fixa 0 kr/mån för ett fastprisabonnemang.

Chilikompisar fungerar för alla Chilimobils privatkunder. I MittChili under ”Chili kompisar” hittar du alla instruktioner och information om hur du tipsar kompisar och hur kompisen ska göra. Här ser du även vilka kompisar du har värvat och hur mycket rabatt du har fixat. Det är enkelt, kompisen anger bara ditt mobilnummer vid sin beställning av abonnemang (det finns en ruta för det) sedan är det klart.

Inga problem, i MittChili kan en kompis som blivit värvad efterregistera rabatten med sin kompis (värvades) mobilnummer.

Du kan efterregistrera rabatten upp till 30 dagar efter att du blev kund.