5 saker du inte visste om iPhone

Är du en iPhone-entusiast? Eller kanske bara en vanlig användare? Oavsett vilket, så är det alltid spännande att lära sig nya saker om den enhet som har förändrat hur vi kommunicerar och lever våra liv. Här är fem fascinerande fakta om iPhone som du kanske inte visste:

1. Den första iPhone-prototypen gömdes i en falsk iPod:

Innan den första iPhone lanserades 2007, arbetade Apple hårt för att hålla projektet hemligt. För att undvika uppmärksamhet från konkurrenter och media, gömde utvecklingsteamet en prototyp av iPhone i en falsk iPod. Detta tillät dem att testa enheten offentligt utan att väcka misstankar.

2. Namnet iPhone var nära att bli ”Telepod”

Steve Jobs och hans team övervägde många olika namn för den revolutionerande enheten innan de bestämde sig för iPhone. Ett av de nästan antagna namnen var ”Telepod”, men det förkastades till förmån för det mer eleganta och minnesvärda ”iPhone”.

3. iPhone har mer kraft än den första datorn att skicka människor till månen”

Den ursprungliga iPhone som lanserades 2007 hade faktiskt mer processorkraft än de datorer som användes för att skicka människor till månen under Apollo 11-uppdraget 1969. Detta visar hur långt teknologin har kommit på bara några decennier.

4. iPhone är den bästsäljande produkten genom tiderna

Med över en miljard enheter sålda är iPhone en av de mest framgångsrika produkterna någonsin. Dess kombination av stil, funktionalitet och användarvänlighet har gjort den till en ikonisk del av det moderna livet.

5. Varje iPhone innehåller en mängd av återvunna material

Apple har arbetat hårt för att minska sin miljöpåverkan, och varje iPhone innehåller en betydande mängd återvunna material. Genom att återvinna komponenter som aluminium och glas minskar företaget behovet av att bryta nya resurser, vilket bidrar till en mer hållbar produktionsprocess.

Som Chilimobilkund får du just nu en fantastisk deal – köp en iPhone 13 (128 GB, Midnight Blue) och få 1000 kr i rabatt på ditt köp. Passa på idag! Se din kod inne i MittChili och läs mer på vår webshop HÄR.