Betygsatt: Så bra är smartphoneprojektorn Estelle One

I Chili-shopen hittar du Estelle One, den senaste smartphoneprojektorn från det svenska företaget Estelle. Men vad är den egentligen, en projektor eller en telefon, eller bägge delar? Hur bra är den? Och vad kan jag använda den till? Don’t worry, här går vi igenom allt!

Sammanfattning

+ Bärbar – Batteritiden räcker i 3 timmar så du slipper tänka på vägguttag.
+ Lätt att ta med sig
+ 6 tums touch screen vilket gör den lätt att använda
+ Går att använda med SIM-kort
+ Går att spegla skärm från Android-mobil
+ Uttag för HDMI 2.0 och USB C

Bärbar underhållning – på storskärm

Estelle One är definitivt den senaste pärlan för teknikentusiaster som strävar efter det senaste inom världen av teknikprylar. Estelle One är en bärbar projektor med inbyggd touch screen som gör att du enkelt och smidigt får tillgång till spel, serier, filmer eller presentationer. Den är lätt att ta med sig och du kan kolla film på storskärm ute i skogen, i sommarstugan, husvagnen eller varför inte ordna en utomhusbio med grannarna mot husväggen. Allt du behöver är en plan yta för att placera projektorn och en yta att projicera filmen på!

PS. Du vet väl att du som kund hos Chili får 3 månader av gratis underhållning på Viaplay? Kolla in erbjudandet här!

Estelle One får betyget 4/5 av M3 Sveriges Prylsajt

Innan du spenderar tusenlappar på produkten vill du såklart veta hur upplevelsen av produkten är. Mattias Inghe på M3 Sveriges Prylsajt har testat ett gäng projektorer och det här är vad han har att säga om Estelle One:

”Den har till och med simkortslucka på sidan, även om det är bökigt att komma åt den, då den sitter under ett skyddande mjukplasthölje som måste träs av först. Ja, du kan stoppa in ett sim i den och surfa och strömma över 4G, till och med ringa samtal. Det gör den till en exceptionellt mobil! Du kan hala upp den på campingen, hänga upp ett lakan och kolla på en film, utan att behöva bry dig om varken väggkontakt eller WiFi-uppkoppling.” 

Anledningen till att du inte behöver bry sig om väggkontakt är för att Estelle One har ett kraftfullt batteri, som håller en hel Harry Potter-film!

”Batteriet på 12 000 mAh räcker för ungefär tre timmars videoströmning med god inomhus-ljusstyrka. Det är genomsnittligt för den här typen av projektor. Om de ens har batteri alls. En maffig usb-c-laddare medföljer, som fyller på batteriet från 0–100 procent på ungefär 80 minuter.” 

Streama, spela och presentera – allt i ett

Estelle One är en projektor, men också en Android-mobil med en 6 tums pekskärm. Du kan välja att spegla mobilskärmen rakt av, eller köra Androids Dual Screen-funktion.

”Det innebär att det finns en del appar där du får den visade videon ut på projektorn och mediakontroller på skärmen. Det funkar lysande smidigt.”

Vill du istället projicera något från datorn kan du enkelt koppla in datorn, eller en annan extern bildkälla, via HDMI-anslutningen.

Direkt i Estelle har du tillgång till hela Google Play-butiken med alla dess appar. Det innebär att alla appar du har i din mobil, alla spel och allt du kan streama i din mobil, kan du även göra på Estelle One.

Kolla in Estelle One i Chili-shopen