Chilimobil fyller 1 år

Chilimobil fyller 1 år och ser tillbaka på en spännande tid med heta erbjudanden och en del överraskningar och viktiga insikter. Framför allt vill vi tacka våra dataintensiva kunder som har bevisat att den svenska mobilmarknaden har locket på för de kunder som behöver mycket och prisvärd surf.

Chilimobil är en utmanare på den svenska mobilmarknaden som är här för att underlätta digitaliseringen av människors mobila liv med prisvärda abonnemang för de som behöver stora datamängder.  Detta är våra viktigaste insikter från vårt första år.

Surfpotten är död, länge leve Fri Surf

Hos Chilimobil finns det ingen anledning att spara, dela eller fylla på sin surf utan man surfar fritt. Den känslan har visat sig ha en enorm effekt på våra kunders dataförbrukning som vida överstiger snittet i Sverige hos alla andra mobiloperatörer, med eller utan Coronaeffekt.

Satsa på kundservice, skippa bindningstid

Chilimobils investering i att bygga upp en solid, kompetent kundservice med väldigt bra svarstider som hjälper kunderna på riktigt har överraskat många av våra kunder som är vana vid en lägre servicenivå från branschen, det är detta som gör skillnad i kundupplevelsen och lyfter vårt varumärke varje dag.

Utmanare behövs annars stannar utvecklingen.

Den svenska mobilmarknaden ska vara en av de mest konkurrensutsatta i Europa, men är den verkligen det? Konstanta kampanjer, reklam och erbjudanden driver konstant marknaden åt olika håll men faktum är att dessa till 99% kommer från de fyra stora nätägarna med sina 10 varumärken som tryggt har delat upp marknaden. Det är här som Chilimobil vill göra skillnad som en sann utmanare, ändra spelplanen och vi vet att det finns mycket att göra.

Vi har testat och lärt oss en hel del under vårt första år, säger Fredrik Brunzell, medgrundare Chilimobil. Vår grundstrategi vet vi fungerar och kunderna har behov av den obegränsade känslan i Fri Surf. Nu blickar vi framåt och har en del goda nyheter till våra kunder planerade för 2021 som jag också vill passa på att rikta ett stort tack till för vårt första år tillsammans.