Hitta rätt mobilt bredband med AI

 

Ja det kan vara möjligt! På Chilimobil vet vi att vi kommer hjälpa till att digitalisera Sverige och vi har såklart börjat med att ge våra kunder mest surf för pengarna till både sina mobilabonnemang och mobila bredband. Behovet med obegränsad surf ökar hela tiden för t ex streaming, distansarbete eller bara det sköna surfandet. Det senaste året med pandemin har det nästan blivit helt livsviktigt för både jobb och fritid när nästan allt måste och kan göras digitalt.

Som ett led i Chilimobils egen affärsverksamhet där vi styrs av målet hållbar digitalisering är vi nu väldigt glada att kunna använda den senaste AI tekniken för att digitalisera och automatisera hur våra kunder hittar oss och våra bästa Fri Surf erbjudanden med artificiell intelligens.

I samarbete med företaget och lösningen Amanda AI så sköts nu all Google sök och annonsering för Chilimobil helt automatiskt. Hur går det till då? Ja, i korthet så scannar Amanda ständigt Chilimobils websidor och erbjudanden och använder detta till inställningar, optimeringar och budgivningar för all annonsering via Google.

För dig som kund  så innebär det att du får mer relevanta resultat på det du letar efter baserat på din sökning, profil och andra parametrar som gör att du hittar det bästa erbjudandet och produkten för dig.

 

Varför är AI så coolt?

  • Jobbar obegränsat dygnet runt
  • Gör hundratals små förändringar varje dygn.
  • Självlärande över tid vad som fungerar bäst.
  • Parar ihop kundbehov t.ex. Fri Surf via sök med bäst erbjudande från Chilimobil

Så vem vet, du kanske hittar ett mobilt bredband och router till i sommar med hjälp av artificiell intelligens!