Mer surfabonnemang till bästa pris

Chilimobil fortsätter med att ta fram prisvärda abonnemang och stora surfmängder till bästa möjliga pris med ett nytt 100 GB mobilabonnemang,

Chilimobils mobilabonnemang finns till för de mobilkunder som har livet i mobilen och behov av större datamängder till sina mobiltelefoner. Därför är det självklart för oss att lansera en nytt Chilimobil-abonnemang med 100 GB på den svenska marknaden till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi vet att dataförbrukningen bara kommer att öka i världen och i Sverige, vilket både beror på en stark trend med strömmande media av alla slag som ökar explosionsartat men även de nya behoven som plötsligt har uppstått med Covid-19 pandemin, där videomöten plötsligt blivit helt essentiellt.

Den nuvarande användningen av obegränsade data abonnemang hos våra befintliga kunder visar helt uppenbart att den Svenska marknaden under för lång tid har lagt ett lock på förbrukningen med små ”datahinkar” och olika fylla på och ”spara-din-surf” lösningar. När en kund får större datamängd utan begränsningar sе släpper vi loss någonting hos människor som gör att de använder digitala tjänster otroligt mycket mer.

Chilimobil 100 GB kompletterar nu vår kraftfulla och prisvärda konsumentportfölj med bl.a. Fri Surf som flaggskeppet som ett väldigt bra alternativ till de kunder som vill ha mycket surf till bättre pris.

Eller som vi säger här på Chili, det här är ett riktigt starkt erbjudande 😀