”Mitt abonnemang är gratis” – Staffan värvade flest Chilikompisar

Sista januari avslutades tävlingen om vem som kunde värva flest Chilikompisar. Vinnaren blev Staffan från Stockholm som lyckats värva hela 20 kompisar. Som pris vann han en sprillans ny Samsung-telefon!

Vi tog en kort intervju med Staffan för att höra om hans vinnande strategi och vad han ska göra med sin nya telefon.

Hur många Chilikompisar har du värvat totalt? 

20 stycken ser det ut att ha blivit nu! Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle gå så bra!  

Vad landar din månadskostnad på nu, eftersom du får 20 kr rabatt för varje vän du värvar? 

Tro det eller ej – jag har lyckats värva så många att mitt abonnemang är gratis! Jag kanske får uppgradera mitt abonnemang ett snäpp så jag har motivation att fortsätta tipsa, eller så får jag ta det lugnt med tipsandet ett tag. 

Vad var din strategi för att värva vänner? Hur fick du dem att välja Chili? 

Jag har dels pratat med släkt och vänner om att jag bytt operatör och är nöjd med mitt nya abonnemang. Och att både de och jag kan få rabatt om de byter. Det skadar inte heller att nämna att det faktiskt är fri surf på riktigt, utan gräns. Många har kunnat sänka sin månadskostnad genom att gå över.  

Jag har också varit rätt aktiv på nätet, lagt in en länk till Chilimobil och mitt telefonnummer i min signatur på de forum där jag är aktiv. Man ska förstås inte ta i så mycket att det verkar som att man gör reklam, men om man kan få folk att börja fundera över om de kan sänka sin månadskostnad eller att se fördelarna med fri surf, har man kommit en bra bit.  

Du vann även en Samsung-telefon. Vad ser du mest fram emot med din nya telefon? 

Jätteroligt att vinna en så fin telefon! Jag ska faktiskt ge bort den, så det jag mest ser fram emot är mottagarens reaktion! 

Så funkar Chilikompisar

Även om tävlingen är över kan du spara pengar på ditt abonnemang genom att värva Chilikompisar. Det funkar så att när du har ett privatabonnemang (mobilt eller mobilt bredband) hos Chilimobil kan du i MittChili värva kompisar till att också börja använda Chilimobil. För varje kompis som köper ett abonnemang får både du och kompisen 20 kr rabatt varje månad så länge ni båda har Chilimobil. Om du värvar många vänner så kan du nolla din mobilräkning, precis som Staffan gjorde!

Läs mer om Chilikompisar här