Sveriges flexiblaste Stugbredband.

Chilimobil lanserar äntligen vad alla lovfirare, husbilsägare och campingälskare egentligen vill ha, Sveriges flexiblaste mobila bredband. Abonnemanget heter Fri Surf Stugbredband och kostar 19 kr/dag, där kunderna kan starta och stoppa surfen när de vill.

Maximal Flexibilitet och värde för pengarna

Med Chilimobil Fri Surf Stugbredband så slipper man bindningstider och till och med ett fast månadspris för obegränsat Mobilt Bredband. Nu kan man köpa tjänsten per dag, helt efter behov. Ja, det är faktiskt så bra som det låter!

Nu kan man ha ett sim-kort med Fri Surf i semesterroutern som man startar när man har behov för det och stoppar när semestern är slut. Allt hanteras enkelt i Chilimobils mobilapp, MittChili och man betalar bara per dag dvs totalt för de dagar man använder det mobila bredbandet.

Med Stugbredbandet så får kunderna helt enkelt mest värde för pengarna då det är det perfekta komplementet på semestern, lov i stugan eller husvagnen med Fri Surf för hela familjen.

Designad för riktiga kundbehov

Chilimobil Stugbredband är speciellt framtagen till alla de kunder som tillfälligt behöver massor av surf men i kortare perioder. Idag så har i princip alla liknande tjänster långa bindningstider, uppsägningstider eller månadspris.
Vi vet att vi har många kunder som köper ett ”vanligt” mobilt bredband för semestern eller stugan betalar för 1 eller 2 månader och sedan tvingas avsluta det och sedan nästa sommar beställa ett nytt sim-kort. Med det flexibla Stugbredbandet från Chilimobil har vi helt enkelt tagit fram en flexibel tjänst som dessa kunder velat ha sedan Internet kom.

Köp med router

En viktig sak och som verkligen påverkar vilken täckning och prestanda du får via mobilnätet är vad du har för mobil bredbandsrouter. Därför kommer du även kunna köpa Chilimobil Stugbredband med en tillhörande stationär router, som säkerställer en bra effekt.

Starta och stoppa i MittChili

Ladda ner appen MittChili från Apple appstore eller Google play. I appen kan du hantera och ändra det mesta för dina abonnemang. När det gäller Stugbredband så är det här du startar och stoppar bredbandet och ser du hur mycket surf du förbrukar.

Beställ Stugbredband

Google Play

Apple Appstore