Så får du obegränsat med surf till din mobil

Med sina prisvärda och flexibla abonnemang och obegränsad surf vill Chilimobil utmana de stora mobiloperatörerna på den svenska marknaden. Dessutom erbjuds deras kunder chansen att surfa tryggare med NordVPN. Här är några av fördelarna med att välja ett abonnemang från den nytänkande uppstickaren.

Vi lever i en ständigt uppkopplad värld där många använder mobilnätet till både jobb, vardagssysslor och underhållning. För den som surfar mycket händer det att surfpotten tar slut och man tvingas då ofta köpa till extra surf för att få vardagen att gå runt. Chilimobil är en fristående och helt oberoende operatör som tänker annorlunda. Därför har de helt slopat abonnemang med fasta surfpotter. Som kund har du därför obegränsat med surf och du väljer själv vilken hastighet som passar dig bäst. Självklart ingår fria samtal, SMS och MMS.

– På Chilimobil strävar vi efter att hjälpa svenska kunder att utforska och dra nytta av mobilnätets fulla potential. Med ett välbyggt 4G-nät och växande 5G-nät erbjuder vi ett prisvärt alternativ för dem som vill leva ett obegränsat digitalt liv. Våra mobilabonnemang inkluderar fri surf och flexibla bredbandsalternativ både för hemmet och resan. I den digitala tidsåldern är det avgörande för oss att obegränsad surf också innebär säker surf. Därför prioriterar vi säkerheten för våra kunder, säger Fredrik Brunzell, medgrundare av Chilimobil.

Därför ska du välja Chilimobil som mobiloperatör

Att ha ett abonnemang från Chilimobil ska kännas enkelt och smidigt. Därför kan du byta abonnemang när du vill utan bindningstid. Behöver du pausa ditt abonnemang så kan du göra det. Du har max 1 månads uppsägningstid beroende på när i månaden du avslutar ditt abonnemang och dessutom 14 dagars ångerrätt.

Surfa säkert med NordVPN

I en tid där allt fler har personlig och viktig information sparat på nätet vill Chilimobil att du ska kunna surfa tryggt och säkert. Därför får du som kund ta del av säkerhetstjänsten NordVPN under två månader helt gratis. NordVPN är marknadens ledande leverantör av säkra uppkopplingar. Med tjänsten kan du bland annat kryptera din internettrafik, ändra virtuell plats, upptäcka skadlig kod under nedladdning, blockera irriterande annonser och stoppa spårare.

– Som kund hos Chilimobil får du alltid bra erbjudanden på tjänster som underlättar din digitala vardag, men just säkerhet är något som vi ser som extra viktigt, inte minst i dessa tider med mycket bedrägerier och andra orosmoment. Vi är därför väldigt glada för vårt samarbete med NordVPN så att våra kunder kan surfa vidare bekymmersfritt, säger Fredrik Brunzell.

Se vilket abonnemang som passar dig bäst.

Faktaruta: Vad är VPN?

VPN står för “virtuella privata nätverk”. Det är en tjänst som ger dig säker och privat tillgång till internet. Genom att kryptera din anslutning så döljer ett VPN din IP-adress och onlineaktivitet från nyfikna ögon och håller dina data säkra från cyberbrottslingar och låter dig använda offentliga wifi-hotspots på ett säkert sätt.