Samsung säljer Chilimobil i unikt samarbete

Chilimobil inleder ett samarbete med Samsung Electronics Nordic och integrerar abonnemangsförsäljningen i Samsung online butik för mobiler. Samsung säljer redan idag abonnemang online i både Tyskland och Storbritannien och för den svenska och skandinaviska marknaden är detta helt unikt.

Chilimobils abonnemang blir nu tillgängliga att köpa på Samsung.com tillsammans med Samsungs alla mobiler. Vi vill ju erbjuda den bästa dealen på marknaden till Chilimobils kunder så det kan vara värt att titta in på Chilimobil på Samsung.com då vi alltid kommer ha de bästa erbjudanden som vi förmår tillsammans med bra priser och överraskningar från Samsung.

En viktig del i samarbetet är också att Chilimobil inte har några bindningstider som gör att kunder behöver låsa upp sig under långa perioder för att få ett bättre pris. Nu kan man få en riktigt bra deal utan att binda sig och dessutom byta abonnemang när som helt och till och med pausa sitt abonnemang om det skulle behövas.

– Vi är otroligt stolta att den lilla utmanaren Chilimobil blir en del av Samsung online och att vi kan erbjuda det bästa alternativet till högförbrukande kunder som köper en ny Samsung premiummobil, säger Johan Hörberg, CCO på Chilimobil. Digitalisering är viktigt för oss och vi har flera produkter som är anpassade specifikt för både online-försäljning och paketering med hårdvara till exempel vårt populära årsabonnemang, som ger kunderna ett av de bästa priserna på Fri Surf som finns på marknaden idag

Abonnemangen som blir tillgängliga att köpa tillsammans med Samsungmobil är Chili Fri Surf, Chili 100 GB och Fri Surf Årsabonnemang.

– Vi tror att detta är framtiden. Allt fler vill köpa både produkter och tjänster online och som en av världens största mobiltillverkare är det vårt ansvar att se till att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder – inte bara att välja en bra telefon utan också ett tillhörande abonnemang om man så vill, säger Oscar Nöjd, Affärsutvecklingschef på Samsung Electronics Nordic.

Samsungs e-store lanserades den 14 September i både Norge och Sverige.