Skapa den perfekta utebio-upplevelsen

Ljumma sommarkvällar och utebio? Ja tack! Nu kan vi äntligen börja flytta ut filmkvällarna och soffmyset och njuta av underhållning i hög kvalitet under bar himmel. Med hjälp av mobilt bredband och en bärbar projektor kan du enkelt skapa den ultimata utebio-upplevelsen, var du än befinner dig.

Få till tekniken till utebion

För att skapa din perfekta utomhusbiograf behöver du en bärbar projektor och rätt anslutningssladdar. Välj en projektor med tillräcklig ljusstyrka och koppla den till din dator. De flesta datorer har en HDMI-anslutning, men vissa datorer har även USB-C, DisplayPort eller VGA. Skaffa den lämpliga kabeln för att koppla ihop din dator och projektorn. Starta sedan upp utrustningen och justera inställningarna på din dator för att optimera bildkvaliteten på projektorbildskärmen. Sätt upp projektorn på en stabil yta och rikta den mot väggen. Om du har en ljus, plan vägg är det perfekt! Annars kan du bara hänga upp ett vitt lakan på väggen.

För ett riktigt bra bio-ljud kan du använda Bluetooth och koppla upp externa högtalare till datorn. Tänk bara, surround-ljud, storbild och snacks under stjärnorna!

För dig som inte orkar släpa med dig både dator och projektor finns faktiskt en annan lösning också! Estelle One är en bärbar projektor med inbyggd mobil, så du kan streama direkt från projektorn.

Läs mer: Så bra är smartphoneprojektorn Estelle One

Skapa en mysig atmosfär

När tekniken är fixad är det dags att skapa stämningen med kuddar, filtar och belysning. Du kan exempelvis ta ut en uppblåsbar madrass med mysiga filtar, eller gör utesoffan extra bekväm med fluffiga kuddar. Ha ett bord med plats för snacks och dryck. Sätt fram skålar med popcorn, snacks och godis så du och ditt sällskap har så det räcker under hela filmen. Ta med kylboxen ut eller fyll en skål med is att ha drickan i så du har kall dryck nära till hands. Nu fattas bara belysningen! Tänd några lyktor eller ljusslingor för att maxa mysfaktorn när solen går ner.

Streama utan avbrott

Att ha tillgång till pålitligt internet är grundläggande för att streama filmer eller serier, även när du befinner dig på en avlägsen stugplats eller campingplats. Då är ett mobilt bredband perfekt. Med det får du tillgång till alla streamingtjänster och kan välja exakt de filmer du och ditt sällskap känner för att kolla på.

Med Chilis stugbredband kan du njuta av en stabil uppkoppling, även där det vanliga bredbandet inte räcker till.

Med Chilis stugbredband, rätt teknik och atmosfär blir din utomhusfilmkväll en magisk upplevelse under stjärnhimlen. Så dra ut på verandan, ställ upp projektorn och gör dig redo för en filmupplevelse utöver det vanliga!

Spana in vårt utbud av stugbredband här!

Vårt stugbredband är helt enkelt det bästa som finns på marknaden just nu för dig som har tillfälligt behov av mobilt bredband. Du betalar bara när du använder det och har alltid högsta fart.