Betalning

Hos Chilimobil kan du betala med både Faktura och Konto/Kreditkort.

Med kortbetalning så dras automatiskt ett fast belopp för dig den 27:e varje varje månad. För kortbetalning så gör Chilimobil ingen kreditkontroll. Bara det finns pengar på kortet så fungerar allt. Om beloppet inte kan dras från kortet den 27:e, så gör vi ytterligare två kortdragningar. Lyckas inte dessa, så stängs tjänsten av.
Aktiverar du betaltjänster och utlandssamtal i MittChili, så gör vi en kreditkontroll.

Med faktura som betalningsmetod så skickas en ”digital” faktura ut till dig via e-post. För att kunna använda faktura behöver Chilimobil göra en kreditkontroll.

Du debiteras/faktureras varje månad för din fasta månadskostnad plus eventuella rörliga kostnader som kan uppstå vid te.x. utlandssamtal eller betaltjänster.

Hos Chilimobil så gäller förskottsbetalning. Det innebär att det du betalar den 27:e varje månad gäller för 1 månad framåt.
Beställer du tjänsten mitt i en månad t.ex. den 15:e, så betalar du bara för de resterande 15 dagarna. Detta gör att din första betalning kan beloppet skilja tillfälligt sig från det fastpris du har.

Om du väljer att betala med kort och inte aktiverar s.k. betaltjänster så  behöver vi inte ta en kreditupplysning på dig, då kortbetalningen är en förskottsbetalning. Detta kräver också att du har täckning på ditt konto, så att vi kan dra det hela fasta månadsbeloppet.

 

Om du väljer faktura eller aktiverar s.k. betaltjänster, så tar vi en kreditupplysning

Du kan absolut fortfarande bli kund hos oss, men du kan inte aktivera betaltjänster eller välja faktura som betalningsmetod.

Absolut. Ibland vill man ändra av någon egen anledning byta kontokort eller så kan kortets giltighetstid ha gått ut. Du ändrar själv detta via ”MittChili”.

Du har antagligen tjänsten ”betaltjänster” aktiverad och troligtvis har du köpt mer surf, använt betalsamtal eller andra tjänster som ger upphov till rörliga kostnader. Du kan se på din samtalsspecifikation vad beloppen avser och du hittar denna specifikation på ”MittChili”.

Den 27:e varje månad drar vi beloppet för den fasta avgiften kommande månad samt kostnader för rörliga kostnader som du haft den senaste månaden.

Vi använder oss av Nets/Dibs-betalningsfunktion med kontokort från Visa och Mastercard när det gäller våra abonnemnang.

 

Köper du hårdvara av oss så använder vi Klarna Checkout.

 

Du kan vara helt trygg att alla betalningar hanteras på ett säkert sätt.

För kortbetalning får du din fakturaspecifikation via e-post den 25:e varje månad och dagen efter drar vi beloppet från ditt angivna kontokort.

 

För fakturabetalning så får du fakturan via e-post den 25:e varje månad och betalar den innan förfallodatum.

 

Du kan alltid se dina fakturor på ”MittChili.

Absolut. I ”MittChili” finns alltid utförliga specifikationer över dina kostnader. Vi kommer också att maila ut en kopia på innehållet i din ”faktura”.